Відгуки та пропозиції щодо роботи сайту

11.01.25 12:23

11.01.2025 Oleksandr AdminPRO 3.09
Якщо ви помітили помилки, маєте ідеї для покращення чи просто хочете поділитися своїми враженнями – ця тема створена саме для вас. Ми цінуємо вашу думку та завжди готові до діалогу, щоб зробити наш сайт зручнішим і кращим для всіх користувачів.

Пропозиції щодо нових функцій або розділів
Маєте ідею, яка зробить сайт кориснішим чи цікавішим? Поділіться з нами, і ми обов’язково її розглянемо.

Повідомлення про помилки чи технічні проблеми
Якщо щось.. Дивитись далі »
14.05.2025 Marko Pollo
Alexandr Admin, доброго вечора, у розділі де виконання у % колекцій, візуально краще дивиться збір колекції у 100 % у зеленому кольорі, а якщо невеликий % збору колекції- червоним кольором(тобто наоборот, як є зараз)
02.04.2025 Oleg Yevchenko
Пропоную додати функцію "Відпустка" в магазині, якщо є можливість. Або зробити можливість завершення чи активації відразу декілька лотів.
04.04.2025 Ruslan K
Обмін колекційнимйй матеріалом, доволі актуально було мати можливість такого розділу.. за успішний обмін якусь фіксовану символічну оплату площадці від учасників угоди.. і всі задоволенні:)
05.04.2025 Oleg Sch
Бажаю, зробіть диференціацію в колекції, оремо банкноти, монети, марки... а то крім країни і серій більше ніяких розділень.
05.04.2025 Oleksandr AdminPRO 3.09
Oleg Sch, ???
є ж типи https://ua.solbery.com/user/10321?type
05.04.2025 Oleg Sch
Alexandr Admin, все розібрався, дякую!
05.04.2025 Nikolay Nikolaevich
Прошу додатки кнопкув цей ряд сортування Нові | Старі | Часті | Рідкісні | Дорогі | Дешеві | ВІДСУТНІ ( монети які відсутні в колекції ) Для легкого пошуку відсутніх монет.
06.04.2025 Oleksandr AdminPRO 3.09
Nikolay Nikolaevich, "відсутні" не підсвічуються зеленим кольором.
Тикий функціонал можливо буде в розділі "Колекції".
07.04.2025 Nikolay Nikolaevich
Alexandr Admin, Як би це було на одній сторінці то да, а коли декілька сторінок то зручніше посортувати чого немає
21.04.2025 Ruslan K
Alexandr Admin, було б добре при створенні колекції, мати можливість обрати який саме період по роках відображати.. бо на даний момент можна обрати хіба за один або одразу за всі роки випуски, було б добре мати можливість обрати з якого по який рік..
06.04.2025 Nikolay Nikolaevich
Чи можливо додати для зручності аверс і реверс монет та банкнотів на одну сторінку?
17.04.2025 Dmytro Mdc
Вітаю! Планується окрема гілка для ролів, від 1 копійки?
17.04.2025 Oleksandr AdminPRO 3.09
Dmytro Mdc, ні. Це просто пакування.
17.04.2025 Dmytro Mdc
Alexandr Admin, так, але роли актуальні в колекціях, було б дуже зручно мати такий розділ
19.04.2025 Urgen Sharapov
Вітаю. Чи можливо в розділ "Знаки" додати сортування по матеріалу (металу) виготовлення? Натомість є непотрібне сортування "Номінали".
19.04.2025 Oleksandr AdminPRO 3.09
Urgen Sharapov, можливо
03.05.2025 Maksim Barmin
Alexandr Admin, а коли буде можливість сортувати медалі щоб були тільки ті що були у відкритих продажах. Дані медалі є на скріні. Дякую
03.05.2025 Maksim Barmin
Maksim Barmin, те що підкреслене не звертайте уваги. Іншого скріна не було, вибачте
03.05.2025 Oleksandr AdminPRO 3.09
Maksim Barmin, небуде. Можна створити власну підбірку і туди помістити все що потрібно.
28.04.2025 Volodymyr Bolemchuk
Вітаю. Було б добре створити "міні серії" такі як "Укр. бавовна", "Чорнобиль" і т. д.
28.04.2025 Oleksandr AdminPRO 3.09
09.05.2025 A.V.Gol
Вітаю! Підкажіть будь ласка стосовно монет монетного двору Germania Mint. Як зрозумів їх зараз намає в базі сайту. Чи планується додавати їх в майбутньому? Думаю було б добре це зробити, звжаючи на їх популрність.
09.05.2025 Oleksandr AdminPRO 3.09
A.V.Gol, Вітаю. Ні немає і не планується. Тільки офіційні випуски, до приватних виробників довіри немає.
10.05.2025 Alex Kava 25
Як запам'ятати пароль? щоразу доводиться скидати
10.05.2025 Oleksandr AdminPRO 3.09
13.05.2025 Ivan Deykalo
Здоров'я всім! Чи можна зробити відображення ціни монет в блістерах? Бо різниця в ціні є, А деколи суттєва! Дякую. З повагою
13.05.2025 Oleksandr AdminPRO 3.09
Ivan Deykalo, Вітаю. В якому форматі? Як це має виглядати.
13.05.2025 Ivan Deykalo
Наприклад: фото монети" До дня святого Миколая" в блістері і сама монета в капсулі!
Ціна на них різниться...тобто щоб дати двома різними пунктами!
14.05.2025 Vmsoroka 0.00
Вітаю! Чи можно в колекції - "Українська держава" зробити так щоб відображався також набір "Державні символи України". Окремо монети, наскільки мені відомо, не продавались і в каталозі присутні як монети так і набір, але набір хоч і має відповідний тег - відсутній в колекції.
Аналогічна ситуація також з набором "Героям Майдану".
14.05.2025 Oleksandr AdminPRO 3.09
Vmsoroka, Вітаю. Це різні типи, створюйте власну тематичну підбірку.
24.05.2025 Ruslan Fedirko
Вітаю. Є пропозиція зробити можливість, у настройках закривати доступ до своєї колекції.

Також додатково можна зробити запити на доступ. Тобто якщо я хочу стежити за чиєюсь колекцією, скидаю йому запит, він підтверджує, і я можу стежити. Можна і стрічку новин для підписників, типу Андрій додає нову монету, або Андрій продає таку то монету..
25.05.2025 Oleksandr AdminPRO 3.09
Ruslan Fedirko, 1.Можна просто не додавати предмети в колекцію.
2. Сортування по часу додавання буде кращим варіантом.
Ruslan Fedirko, який сенс якщо всеодно виводиться плашка рядом з іменем з вартістю колекції.
25.05.2025 Ruslan Fedirko
Alexandr Admin, Можна вимикачі у настройках, один щоб вимикав доступ до колекції, і інший відображення плашки
25.05.2025 Natalya Nesvit
Вітаю. Чи є можливість додати розділ кріпти?
Natalya Nesvit, Вітаю. Це що?
У нас каталог колекційного матеріалу, а не сувенірів.
25.05.2025 Natalya Nesvit
Alexandr Admin, на мою суб'єктивну думку "Україна земля свободи" й "Крила свободи" колекційні екземпляри а не сувеніри... Але можливо я помиляюсь...
Natalya Nesvit, це приватний випуск, вони будь коли можуть докарбувати тираж і не відзвітуватись про це. Тому що, головна їх мета це заробіток на колекціонерах.
25.05.2025 Mykola Gerun 0.00
Доброго дня, є римська імперія? Створіть))
29.05.2025 Ruslan K
Формуючи власну підбірку додавати не лише одну окрему позицію, а більш масовим - рік, серія, обрані зі списку позиції
29.05.2025 Vladyslav Vasylynets
Доброго дня, чи можна зробити так, щоб можна на сайті шукати друзів і дивитись їх колекцію?
19.08.2025 Volodymyr Numizmat
Всім доброго дня ! Можна зробити так щоб була можливість упорядковувати власноруч свою колекцію / міняти їх місцями / я добавляю різні країни і вона само їх розкидає ! І не завжди добавляю по країнах ! Булоб супер щоб була така можливість !
19.08.2025 Maksim Barmin
Volodymyr Numizmat, погоджуюсь. Гарна ідея!
15.09.2025 Ruslan K
Зауважив, що відсутні річні набори обігових монет інших держав.. мейбі якось їх б підзакинути для феншую
21.10.2025 Panteliyenko
Є моб.застосунок даного сайту, однак якщо хтось пише мені повідомлення або придбає монету жодного сповіщення я не бачу і не побачу поки не зайду в нього. Чи можна зробити сповіщення про це у моб.застосунку або хоча б листа на зареєстровану електронну пошту?
29.10.2025 Myhaylo Kovtun
Це таке оновлення пройшло, що тепер всі монети без позначки "ціна закупки" світяться червоним ноликом?
29.10.2025 Volodymyr Numizmat
В розділ срібні монети України додали символи окремо ? Це що !? Як мені тепер 1 набор ділити ! Як сайт буде рахувати ! Це на мою думку неправильно ! Як тоді решта таких наборів ! Енеїда , пектораль ! Добавити до срібних всі разом як собор і щедрик з вкладки набор видаліть !
Виходить так щедрик теж набори ! Не розумію ! Розберіться це до адмінів прохання ! А то як мені добавляти цю позицію !
30.10.2025 Oleksandr AdminPRO 3.09
Volodymyr Numizmat, для чого ділити? Додавайте щось одне. Хочете щоб підсвічувалось все і правильно рахувало. Вкажіть кількість 0 штук.
30.10.2025 Volodymyr Numizmat
Alexandr Admin, як добавити і вказувати 0 штук ! Якесь таке собі ноу-хау ! Було все добре для чого так робити ! Давайте ще Енеїду так зробіть ! Щедрик ! Собор ! Пектораль !
30.10.2025 Oleksandr AdminPRO 3.09
Volodymyr Numizmat, в чому проблема вказати 0 штук в наявності?
Щедрик, Собор, Пектораль це одна композиція, а Державні символи, Євромайдан, Морські мешканці це набори з різних монет.
30.10.2025 Volodymyr Numizmat
Alexandr Admin, так але просто сайт прикольний йду по накатаній схемі і тут 3 монети 0 шт ! Ну таке як на мене але це моя думка і вона може відрізнятися від інших ! Мирного неба всім !
24.11.2025 Myhaylo Kovtun
Можливо, було б не погано, додати можливість поставити лайк/дизлайк на конкретний лот. Наприклад мені ця монета не треба( є в колекції/не цікава), але сам лот (монета гарна) і/або ціна гарна для неї - ставлю лайк.
Або хтось продає обігову монету тиражем в сто мільйонів за ціною тих самих мільонів - ставлю диз..
.Користувачам буде видно цікаві/ і не цікаві лоти та додаткові "відгуки" користувачів сайту.
24.11.2025 Myhaylo Kovtun
Ну і додатково, наприклад, за тисячу лайків лот тримається в топі/вверху позицій аукціона
28.11.2025 Dmytro Benkovskiy
Було би чудово якось реалізувати пропозиції щодо обміну монет. По типу як при купівлі можливо натиснути «запропонувати ціну», так само «запропонувати обмін» та обираєш монету зі своєї колекції для обміну. Ну а про порядність здійснення обміну нажаль тільки по рейтингу та відгуках продавця та покупця (якщо пересилати)
28.11.2025 Oleksandr AdminPRO 3.09
Dmytro Benkovskiy, Обміни вже є. Додайте лоти в свій магазин. https://ua.solbery.com/forum/655
25.02.2026 Ivan Grushko 0.13
Добрий вечір. Чи планується на сторінці монети показ кількості людей (зареєстрованих на форумі) у яких вона є. Не на продаж, а просто наявність в колекції. Бо на великій кількості монет зовсім нема обговорення, а так хоч буде зрозуміло що є з ким поспілкуватися стосовно саме цієї монети.
14.03.2026 Volodymyr S 0.59
Доброго дня.
Було б корисно додати в Кабінет окремий розділ "Бажане", щоб можна було додавати з каталогу в "Бажане" монети, які плануєш придбати. Це дозволить:
1) завжди мати під рукою актуальні список і ціни монет, які є бажання придбати (зручно на клубах, барахолках)
2) (опціонально) продавці цих монет на Солбері зможуть бачити своїх потенційних покупців, яким ці монети цікаві
05.04.2026 DeinekaPRO 12.77
Вітаю!

Хочу запропонувати функціональне покращення для інтерфейсу особистого кабінету, яке значно спростить роботу продавців із великою кількістю замовлень.

Поточна ситуація
Наразі в розділі «Головна > В роботі» відображається перелік позицій, які потрібно зібрати, проте відсутня інформація про спосіб доставки.
Щоб дізнатися, яким перевізником має бути відправлена Угода №0000, продавцю доводиться переходити в кожну окрему картку замовлення. Це створ.. Дивитись далі »
06.04.2026 Oleksandr AdminPRO 3.09
Deineka, Вітаю. Зроблено.
06.04.2026 DeinekaPRO 12.77
Вітаю!

Дякую за неймовірну оперативність!
Приємно вражений: За ніч з'явилися позначки перевізників — тепер збирати замовлення стало в рази зручніше, у розділі «В роботі» все максимально зручно.

Дякую адміністрації за увагу до деталей, швидку роботу, та якісний сервіс!!!
18.05.2026 Sergiy PPRO 2.46
Вітаю!
Пропоную додати загальну суму успішно проведених угод у вкладці "Відгуки" по прикладу того, як це відображено у вкладці "Колекція".
2 ден. тому Myhaylo KovtunPRO 5.02
Доброго дня. Пропоную додати функцію "відмінити пропозицію ціни" зі сторони покупця. Бо часто-густо випадки трапляються, коли продавець прочитав, але не відповідає на оффер. Не приймає пропозицію і не відклоняє.
І тоді приходиться чекати до кінця доби, щоб вона сама відмінилася. А так-то вже можна було б і в іншого продавця придбати ці монети...
1 ден. тому Myhaylo KovtunPRO 5.02
Для тих, хто ставить "дизлайкі" на нову пропозицію мою:
Як працює система зараз (на прикладі ринку):
Ви підходите до продавця - він продає полуницю по 500 гривень/кг.
Питаєте: -За 480 віддасте 2 кіло?
А він мовчить.
І Ви вимушені стояти і чекати ще 24 години на відповідь. Можливо він і погодиться.
Що пропоную я:
Не чекати добу, в якщо мене не чують- підійти тут же до іншого продавця, за сусіднім столиком і спитати те саме. Можливо він буде більш швидким на .. Дивитись далі »
1 ден. тому Oleksandr AdminPRO 3.1
Myhaylo Kovtun, зробимо відкликання через годину після подачі.
12 год. тому DeinekaPRO 20.49
Вітаю
Пропоную під час надсилання пропозиції ціни (оффера) додати коротку форму для заповнення поштових даних покупця.

Зараз процес часто виглядає так:
оффер прийняв — оплату отримав — товар спакував — а відправити не знаєш куди і кому.

Як наслідок, продавець змушений додатково зв’язуватися з покупцем і чекати на дані для відправлення, що нерідко затримує обробку замовлення на кілька годин або навіть днів. Якщо необхідні поштові реквізити запов.. Дивитись далі »