Початок колекціонування
09.07.26 13:44
|
7 ден. тому
Oleksandr Darmogray 0.00
Доброго і мирного дня колекціонерам та всім причетним! Підскажіть, будь ласка, на які монети або колекції слід звернути увагу для початку. Надаю перевагу нашим монетам випущеним НБУ. Цікава ваша думка. Наперед дякую! |
|
7 ден. тому
Myhaylo KovtunPRO 5.79
На ті, які подобаються саме Вам. Бо якщо душа не лежить до якихось монет, то нащо їх збирати? Це тільки Ви можете визначити що саме Ви будете збирати. |
|
7 ден. тому
Oleksandr Oleksandr 0.35
В мене почалося з подарованої монети батьківське щастя,далі пішли і пам'ятні з нейзильберу,і обігові,і браковані,і срібні(правда, не НБУ) | |
|
| 7 ден. тому
Oleksandr Darmogray 0.01
А чому срібні не з НБУ? |
|
| 7 ден. тому
Oleksandr Oleksandr 0.35
НБУ срібло для мене дороговато,та й більше подобаються старіші монети. |
|
7 ден. тому
Oleksandr Darmogray 0.01
Мені довподоби серії повʼязані з українськими князями або культурною спадщиною, яка створювалася у нас за часів різної складності, українська культура. Це хороший вибір для колекціонування і чи буде цінитися у майбутньому, наприклад років 10 такі колекції? |
|
7 ден. тому
Cipollino T 0.01
Доброго дня, ну якщо для початку рекомендую як і я починав це Радянської влади там 1 рубль 3 і 5 прикольні гарна колекція, і не сильно дорога, плюс ціни сильно не скачуть. А якщо не цікавить такий формат, можна спробувати щось з ювілейних монет світу, мені підсказали на сайті, що є американські квотери і там ще в них є серії. А так справді збирайте, що до вподоби |
|
7 ден. тому
Dmytro Chmut 0.01
Все залежить від твого фінансового становища, порад тобі з чого починати можуть надавати багато, або хто з чого починав. Ти маєш знайти щось своє до чого руки і душа буде тягнутися, і що тобі приноситеме задоволення. Як то кажуть апетит приходить під час їжі. |
|
7 ден. тому
Mykola Konchyts 0.36
На монеті треба"одружитися" і відноситися до неї більше як до об'єкту свого власного маленького дослідження, ніж як до суб'єкту можливого збагачення у майбутньому. |
|
6 ден. тому
Evgeniy Hanin -0.01
Я почав з подарованого борщю ) потім понеслось )) |
|
6 ден. тому
Andriy Zadvirniy 0.05
Я дружині подарував Опішнянську кераміку, і самого захопила нумізматика . |